Forum » przejdź wyżej

Hattrick

czyli podyskutujmy o managerach piłkarskich

Dodano: 26.05.2007 22:49 | Link #

Adres zapewne wielu osobom znany: www.hattrick.org. W mojej opinii jeden z ciekawszych managerów, choć nie pozbawiony błędów oraz coraz bardziej staczający się (merytorycznie - czyli "silnikowo") na psy - zwłaszcza biorąc pod uwagę nietrafność taktyk w stosunku do zachowania silnika, źle wyważone proporcje między formacjami oraz coraz większe olewactwo właścicieli gry i traktowanie (nawet tych płacących) graczy nie jako Klientów ale niepotrzebnych petentów, w myśl zasady "uzależniłeś się i i tak nie odejdziesz"... Abstrahując od przywołanego wyżej mankamentu - gra może wciągnąć, zwłaszcza jak się obierze dobrą taktykę treningową oraz trafi do ciekawej ligi...

Różnych piw: 605 | Browarów: 200 | Państw: 28
Dodano: 27.05.2007 22:25 | Link #

a ja tam gre traktuje po macoszemu od dluzszego czasu - pewnie z tych wzgledow o ktorych piszesz powyzej; od kilku sezonow stosuje sztuczke zwana norwegia, ktora to sztuczka pozwala mi utrzymywac sie na poziomie wlasnej ligi bez jakiegokolwiek nakladu zdolnosci taktycznych ;) no ale forum jest bombowe, zwlaszcza to, na ktorym Cie nie ma, czyli wuhtu ;) (oczywiscie tym samym zapraszam)

Dodano: 27.05.2007 22:31 | Link #

Mam problem ze slotami niestety - nie mam za bardzo skąd odejść...

Różnych piw: 605 | Browarów: 200 | Państw: 28
Dodano: 28.05.2007 00:43 | Link #

no to zostaje Ci i mi zalowac. :)

Forum » przejdź wyżej