Forum » przejdź wyżej

Barley Gold

Dodano: 15.12.2007 18:57 | Link #

Ten wątek poświęcony jest piwu Barley Gold

Pierwszy post tego wątku założony został automatycznie przez system na żądanie użytkownika rplus, który chciał podyskutować o tym piwie.
Podczas dyskusji prosimy pamiętać o zasadach obowiązujących na forum oraz nie zbaczać zbytnio z tematu.̣ۤ

W poście otwierającym dyskusję znajdują się także pewne ważne informacje związane z danym piwem, takiej jak historia zmian zawartości alkoholu i ekstraktu oraz kwestie związane z różnymi, bywa że współistniejącymi równocześnie, wersjami danego piwa.

Historia zmian zawartości alkoholu i ekstraktu w piwie Barley Gold

brak danych

Współistniejące różne wersje tego piwa

brak danych

Zapraszamy do dyskusji!

Różnych piw: 605 | Browarów: 200 | Państw: 28
Dodano: 15.12.2007 18:59 | Link #

Podejrzane jest to piwo. Kosztuje w butelce bezzwrotnej 1,32 zł, a mimo wszystko smakuje jak piwo, nawet całkiem przyzwoite. W każdym bądź razie od Warki, Żywca czy Lecha się nie rózni jakością, a skoro nie czuć różnicy... ;)

Dodano: 15.12.2007 21:51 | Link #

Hmmm..... Gdzie nabyłeś butelkowe? Chętnie bym się z takowym skonfrontował...
(a u mienia tylko konserwowe jest)

Dodano: 15.12.2007 22:46 | Link #

Ja swego czasu kupowałem je w Leclercu, czasem bywało nawet po 1,19 zł i zawsze miałem takie dziwne uczucie, że ta cena nie pasuje do piwa. Ale jak się jest studentem to można... ;) A teraz kupiłem je w Tesco.

Dodano: 15.12.2007 22:48 | Link #

Hm... może to kwestia tego żenującego i tragicznego "micro" Tesco przerobionego z Lider-Prajsa...

Dodano: 23.12.2007 09:45 | Link #

Zgodzę się z przedmówcą. Jak na piwo w cenie ok. 1 zł jest zupełnie wypijalne, nawet z konserwy. Smakuje jak koncernowe ale jednak piwo. Faktycznie dziwna sprawa ;)

Dodano: 23.12.2007 10:32 | Link #

V.P. jak na dużą fabrykę warzy straszliwie nierówne warki. Zwłaszcza te marketowe i te "najniższe półkowo". Trafiałem już na totalne paskudztwa oraz na tak udane piwa, że aż smaczne i zacne w odbiorze. Nie wiem skąd taka nierówność i nieregularność (toć już nawet Smocze Głowy były bardziej przewidywalne i porównywalne między sobą...) ale jest to rzeczywiście w pewnym sensie fascynujące. Zawsze można się pobawić w VanPuroLotto i kupić Barleya lub inny wynalazek po czym liczyć na szczęście lub pecha ;)

Dodano: 23.12.2007 22:50 | Link #

Ciekawe - Gornik Zabrze jest bardzo rowny a kompania ta sama ;p

Howard! Dorwiemy Cie!

Forum » przejdź wyżej