Forum » przejdź wyżej

Wrocław, ul. Szczęśliwa 12, Browarek

Dodano: 15.06.2007 23:12 | Link #

Chciałbym zaprosić was serdecznie do tego sklepu na piwka trudno dostępne między innymi browar Ciechanów, Czarnków oraz bardzo duży wybór piw czeskich między innymi Kozel, Staropramen, Gambrinus, Primator, Branik, z mniejszych Browarów Opat moim zdaniem bardzo oryginalny smak oraz Skalak z Rohozca. Niedługo także Svijany oraz Bernard Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam

Dodano: 15.06.2007 23:18 | Link #

No proszę... całkiem niedawno byłem we Wrocku i nie wiedziałem o istnieniu tego sklepu. Mam nadzieję, że uda mi się to nadrobić kolejnym razem... ;)

Różnych piw: 605 | Browarów: 200 | Państw: 28
Dodano: 16.06.2007 07:26 | Link #

Ja osobiście z miłą chęcią do sklepiku wpadnę, zawsze to bliżej do Wrocławia niż do Czech. Ciesze się że znajdują się ludzie którzy nie boją się podjąć takiej inicjatywy i propagują dobre piwo, moje gratulacje!

Mateusz Dubiel, mdubiel@gmail.com
Dodano: 28.02.2008 11:01 | Link #

Witam serdecznie. Chciałbym poinformować was, że asortyment naszego sklepu bardzo się powiększył z Polski dowieźliśmy piwka z browarów: Koreb, Zodiak, Browar Łódzki, Staropolski oraz piwka z Piotrkowa Trybunalskiego w tym bardzo dużo piwek w bączkach 0,33 do tego doszło Gościszewo oraz Fortuna. Z Czech wcześniej już wspominane Svijany, Bernard oraz Krakonos, Policka, Vyskov, Holba. Niedługo również Litovel i Zubr. Pozdrawiam i zapraszam

Dodano: 29.02.2008 17:59 | Link #

Właśnie planowałem się w sobotę wybrać na małe zakupy, dzięki za info!

Mateusz Dubiel, mdubiel@gmail.com
Dodano: 06.05.2008 18:50 | Link #

W tym sklepie zacząłem swoją przygodę z piwem. Zaopatrzyłem się min. w Krakonos 12, Svijany 10 i 13, Bernard, Ciechan Wyborne i Miodowe, Zavis oraz Brackie. Patrząc na ekspozycję na półkach przede mną jeszcze dużo piwa do spróbowania ;). Tam dostałem również ulotkę z adresem tego portalu.

Miranda Lotto :)
39 Wyślij
Dodano: 12.05.2008 10:57 | Link #

podczas pobytu we wroclawiu sklep odwiedzilem i stwierdzam ze jest znakomicie zaopatrzony :) z radoscia zakupilem Smoki od Fortuny ale wiem ze przy grubszym portfelu zabralbym o wiele wiecej :D sklep polecam wszystkim piwoszom ;)

39 Wyślij
Dodano: 12.05.2008 11:00 | Link #

no i nie wiem czemu nikt tu nie podrzucil adresu strony internetowej Browarka :) akuratnie jest w przebudowie ale spokojnie... ;)

Dodano: 12.05.2008 11:30 | Link #

akuratnie jest w przebudowie ale spokojnie... ;)

...może właśnie dlatego? ;)

Różnych piw: 605 | Browarów: 200 | Państw: 28
Dodano: 15.05.2008 12:52 | Link #

Sklep jest naprawde bardzo dobrze zaopatrzony. Kto byl ten widzial. Duza liczba piw z Czech, Primatory, Krakonose, Svijany, duzo jest tez piw z roznych mniejszych polskich browarow. Widac ze ten sklep to nie tylko miejsce prowadzenia biznesu ale ktos wklada do tego tez serce. Najwieksze wrazenie robi duzy wybor i oby byl jeszcze wiekszy.

Forum » przejdź wyżej